Hjælp-til-regnskab

Hjælp til regnskab af OB Revision

Vil du slippe for at bruge tid på bogføring og lønadministration, så du kan bruge din tid på det du er bedst til? Hos OB Revision tilbyder vi Hjælp til regnskab som en del af vores ydelser. Vores revisor har over 25 års erfaring med bogføring og årsregnskaber, og du er sikret et stykke arbejde i høj kvalitet. Lad os gøre det vi er bedst til, så du kan bruge din tid på det du er bedst til.

Hvem har brug for hjælp til regnskab?

Denne ydelse er en service vi tilbyder til virksomheder som har brug for hjælp til bogføring og lønadministration.

Bogføring og lønadministration kan være tidskrævende poster, og derfor kan det være fordelagtigt for dig som har en mindre virksomhed som er begrænset i tid, eller som har begrænsede ressourcer.

Det kan også være for dig med en virksomhed som ønsker at tage din bogføring og lønadministration op på et højere niveau.

Hjælp til regnskab

Vælger du hjælp til regnskab hos OB Revision tager vi hånd om al din bogføring og lønadministration, så du slipper helt for denne post. Når du får hjælp til dit regnskab, betyder det at vi går ind og ordner al din bogføring og håndterer din lønkørsel. Vi bogfører dine bilag, bankafstemmer, momsafregner, indberetter moms til SKAT, betaler dine regninger, afstemmer dine kontoudtog og udarbejder dine lønsedler.

All inclusive hos OB Revision

De fleste af vores kunder foretrækker vores ’all inclusive’ løsning som indeholder:

- Årsrapport
- Selvangivelse,
- Bogføring af bilag,
- Momsindberetning,
- Fri telefonisk support med vores revisor
- Et rådgivningsmøde hvert kvartal.

Lønadministration kan sagtens indgå i denne løsning, hvis du ønsker det. Vi skræddersyer vores løsninger så de passer til lige netop dit behov.

Med vores ’all inclusive’ løsning slipper du helt for al revisionsarbejdet og får samlet det hele ét sted. ’All inclusive’ løsningen skræddersyer vi så den passer præcis til dit behov, og prisen udregnes efter antallet af bilag samt hvad dit behov er.

Hvorfor er det en god idé med hjælp til regnskab?

Når vi udfører bogføring og lønadministration for vores kunder, sørger vi for at du får de helt rigtige fradrag, og at der bliver indberettet skat, moms og afgifter helt korrekt. Derved undgår du fejl og huller i dit regnskab.

Det betyder også at vi ofte kan spare vores kunder nogle penge, som kan bruges på noget mere værdifuldt i virksomheden. Økonomisk kan det også ofte betale sig for en virksomhed at få al deres revision og bogføring udført eksternt – specielt hvis det kan samles ét sted.

Hvordan kommer du igang hos OB Revision?

Ønsker du at vide mere om vores ydelse 'hjælp til regnskab', eller er du klar til at lade os klare bogføring og lønadministration for dig?

Det eneste du skal gøre er at kontakte os via kontaktformularen her på siden. Så vil du blive ringet op i løbet af 48 timer, med en invitation til en kop kaffe og et uforpligtende møde.

Mødet med vores revisor
Her vil du møde vores erfarne revisor og vores senior erhvervsrådgiver, hvor I i fællesskab vil finde den bedste løsning for dig, samt et uforpligtende tilbud på denne.

Ved mødet kan du stille vores revisor alle de spørgsmål du har omkring din revision og i kan vende eventuelle problemstillinger. Det giver en god start på samarbejdet og det giver os en god fornemmelse af hvilken type virksomhed du har.

Ring nu og få et tilbud
Ønsker du et tilbud inden et eventuelt møde, er du velkommen til at ringe på
29 62 87 68 og få et uforpligtende tilbud af en af vores konsulenter.

Vi sætter prisen på vores løsninger efter antal bilag af pr. måned, men det betyder dog ikke at har du mange bilag, skal du betale mange penge. Vi finder en løsning som er fordelagtig for begge parter – andet er ikke fair.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Hos OB Revision sætter vi vores kunder højest, og derfor skræddersyer vi vores løsninger efter kundens behov. Det gør vi fordi vi foretrækker lange samarbejder med vores kunder, så vi opnår den tætte relation og kan følge vores kunders udvikling. Derudover elsker vi at spare vores kunder for penge.

Vi har regnet ud at vi i gennemsnit sparer vores kunder for mellem 25-40% på deres revisionsregning. Det er penge vi mener kan blive brugt mere værdifuldt i virksomheden.

Bogføring

Når vi klarer din bogføring for dig, betyder det helt præcist at vi:

- Bogfører dine kreditorbilag, finansbilag og fakturering
- Bankafstemmer
- Momsafregner
- Indberetter moms til SKAT
- Betaler dine regninger
- Afstemmer dine kontoudtog

Det er vigtigt at have styr på sin bogføring, da det er lovpligtigt at fremvise sit regnskab hvis SKAT ønsker at se det.

Bogføring kan være omfattende og kræve meget tid hvis man er en virksomhed som har mange transaktioner. Derfor kan det være en uoverskuelig opgave hvis man ikke har helt styr på hvordan man gør. Derfor kan det fordelagtigt at få hjælp til dette eksternt.

Administration af løn

Ønsker du hjælp til lønadministration, betyder det i bund og grund at vi udarbejder dine lønsedler for dig. Vi sørger for at alle poster bliver korrekt angivet og at dine medarbejdere får korrekt og rettidigt løn.

Ekstern lønadministration kan være en måde at sikre sig at ens medarbejdere får rettidigt løn, selvom der er sygdom, ferie eller lignende. Det eneste vi skal bruge fra dig, er de oplysninger som skal på lønsedlen, så sørger vi for at alt blive korrekt opstillet på lønsedlen.

Ønsker du mere faglig viden?

Vi deler gerne ud af vores viden og ekspertise. Derfor kan du på vores blog finde artikler som belyser forskellige brancherelaterede emner og uddybende forklaringer af fagtermer. Vi ønsker at supportere vores kunder bedst muligt – også med faglig viden. Bloggen bliver opdateret løbende med tidsaktuelle emner og artikler.

Kontakt os

Kontor

Naverland 31
2600 Glostrup

Kontakt info

Telefon nr : 29628768

Åbningstider

MAN-FRE 08:00 – 16:00