Har du brug for hjælp til selvangivelse?

Det kan være en uoverskuelig affære at udarbejde en selvangivelse til SKAT. Der er mange forskellige fradrag man kan benytte sig af, som kan have stor økonomisk betydning. Derfor tilbyder OB Revision hjælp til selvangivelse, og sikrer dig at du får udnyttet alle fradrag fuldt ud, og selvfølgelig indberettet til SKAT rettidigt.

Hjælp til selvangivelse

Hos OB Revision tilbyder vi blandt andet hjælp med:
- Selvskabsselvangivelser
- Udvidede selvangivelser
- Personlige selvangivelser

Pris for hjælp til selvangivelse

Hos OB Revision tilbyder vi ikke standardiserede pakker, men skræddersyer løsninger specielt til hver enkelt kunde. Det gør vi fordi ingen har præcis de samme behov som skal dækkes. Når vores kunder skal have hjælp til selvangivelsen, vælger de ofte vores ’all inclusive’ løsning, eller en samlet løsning med selvangivelse og årsrapport.

Vores priser afhænger af dit behov, og det antal bilag du har årligt. Ønsker du kun hjælp til selvangivelse vil prisen være ca. 1.000kr. (med forbehold for antal bilag).

All inclusive

Vores all inclusive løsning indeholder:

- Årsrapport
- Selvangivelse
- Bogføring af bilag
- Momsindberetning
- Fri telefonisk support med revisoren
- Et rådgivningsmøde hvert kvartal

Selvangivelse & Årsrapport

Vores selvangivelse og årsrapport løsning indeholder:

- Årsrapport
- Selvangivelse
- Fri telefonisk support med revisoren
- Et rådgivningsmøde hvert halve år

Hvorfor skal du vælge OB Revision?

Vores kompetente revisor har over 25 års erfaring i branchen og er kendt for sit yderst høje serviceniveau. OB Revision er et mindre revisionshus, hvor vi sætter den tætte relation til kunder højt. Vi ønsker gode langvarige samarbejder med vores kunder, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Derudover har vi yderst konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Vi har nemlig regnet ud, at vi kan spare vores kunder for mellem 25-40% på deres revisorregning.

Hvem har brug for hjælp til selvangivelse?

Er du i tvivl om du har brug for professionel hjælp til din selvangivelse?

Som udgangspunkt anbefaler vi professionel hjælp til selvangivelse til alle virksomheder. Det gør vi, fordi en udvidet selvangivelse er noget mere kompliceret end en personlig selvangivelse uden nogle ekstra aktiviteter. Det giver også en større sikkerhed, for at alle fradrag bliver udnyttet korrekt, og at der bliver indberettet til skat rettidigt.

Vi anbefaler også nogle privatpersoner at få professionel hjælp til deres selvangivelse, hvis de eksempelvis udlejer et sommerhus, har anparter eller investeringer, har udenlandsk indkomst eller har arvet. Disse faktorer skal der nemlig tages højde for i selvangivelsen.

Virksomheder

Enkeltmandsvirksomheder
Iværksætterselskaber (IVS)
Anpartselskaber (ApS)
Aktieselskaber (A/S)

Privatpersoner

Udlejer sommerhus eller bolig
Har investeringer eller anparter
Modtager udenlandsk indkomst
Har modtaget en arv

Hvorfor bør du få hjælp til selvangivelsen?

Man kan sagtens lave sin egen selvangivelse, dog kræver det at man har godt styr på de fradrag man kan udnytte. Får man professionel hjælp til selvangivelse, giver det en god sikkerhed for at alt bliver indberettet til SKAT korrekt og rettidigt. Det sikrer også at du får fuldt udbytte af de fradrag du kan benytte dig af, hvilket kan have en stor økonomisk betydning.

Hvad er en selvangivelse?

Taler man om selvangivelser, er der flere forskellige slags selvangivelser. Der er den personlige selvangivelse for privatpersoner, den udvidede selvangivelse for virksomheder, og så er der selskabsselvangivelser som er en selvangivelse for selskaber.

Personlig selvangivelse Personlig selvangivelse er en opgørelse over hvor meget man har tjent i det forgående år, og som viser hvor meget man skal betale i skat. Ved personlige selvangivelser trækker SKAT som regel selv oplysningerne fra arbejdsgivere og akasser mm. Dog skal man altid gå ind og tjekke at oplysningerne er korrekte. Er de ikke det, kan man selv rette i dem på SKAT.dk.

Udvidet selvangivelse En udvidet selvangivelse er for selvstændige som driver virksomhed. Den udvidede selvangivelse er også for personer som har indtægter fra en udlejningsejendom, personer som har udenlandsk indtægt eller har udenlandsk ejendom.

Selskabsselvangivelse Selskabsselvangivelse er en selvangivelse for selskaber. Selskabsselvangivelse udarbejdes på baggrund af årsrapporten og viser det skattemæssige resultat.

Fradrag

Når det er tale om selvangivelser, er der mange forskellige fradrag man kan benytte sig af. Nogle af disse kan have stor økonomisk betydning, og der er derfor værd at sætte sig ind i. Nogle af de mest benyttede fradrag er:
- Gæld
- Velgørenhed til godkendte foreninger
- Servicefradrag: Håndværkerfradrag og rengøring
- Befordringsfradrag (transport)
- Aktier og værdipapirer
- Udlejning af bolig eller værelse (en del af året)
- Private lån, udlån og renter
- Rejseudgifter: Kost, logi og småfornødenheder
- Kurser, arbejdstøj og faglitteratur
- Udenlandske bankkontier og udenlandske ejendomme
- Fagforeninger og Akasse

På SKAT.dk findes der en fradragsvejleder, som kan hjælpe dig med at finde de fradrag du kan benytte dig af. Virker det uoverskueligt, kan du altid få professionel hjælp til selvangivelse af OB Revision.

Frister for indberetning af selvangivelser

Hvis du selv vil udarbejde og indberette din selvangivelse til SKAT er der nogle frister du skal være opmærksom på.

Er der tale om en almindelig personlig selvangivelse skal der indberettes til SKAT inden den 1. maj, og er der tale om en udvidet selvangivelse er fristen for indberetning til SKAT den 1. juli året efter regnskabsåret.

Vær opmærksom på, at hvis du indberetter din selvangivelse for sent til SKAT, kan du blive pålagt dagsbøder indtil selvangivelsen er indberettet. Disse dagsbøder kan koste hhv. 100kr. Og 200kr. Om dagen, dog maksimum 2500kr. Og 5000kr. I alt.
Får du professionel hjælp til sin selvangivelse, slipper du for denne risiko.

Skal du ændre i din selvangivelse?

Har du selv udarbejdet og indberettet din selvangivelse til SKAT kan du rette i dine selvangivelser, såfremt de ikke er mere end 5 år gamle. SKAT gemmer nemlig dine oplysninger i 5 år, og du kan ret simpelt gå ind på SKATs selvbetjening og rette i de indberettede tal. Dette kan du dog undgå hvis du får professionel hjælp til selvangivelse.

Professionel hjælp til selvangivelse

Grundet de mange forskellige fradrag man kan benytte sig af, anbefaler vi hos OB Revision at du får professionel hjælp til din selvangivelse. Det kan være uoverskueligt, og en stor mundfuld at udarbejde sin selvangivelse selv. Hos OB Revision tilbyder vi blandt andet hjælp til din selvangivelse. Vores revisor har over 25 års erfaring og er kendt for sin gode kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig, med lige det du har brug for.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere informationer om selvangivelser og hvordan du selv kan udarbejde din selvangivelse, findes der flere gode guides på SKAT. Det er også på SKAT du indberetter til SKAT.

Du kan også gå over på vores blog og læse mere om selvskabsselvangivelser, bogføring, momsindberetning og meget mere.

Kontakt os

Kontor

Naverland 31
2600 Glostrup

Kontakt info

Telefon nr : 29628768

Åbningstider

MAN-FRE 08:00 – 16:00