Online revisor

Online revisor

Hos OB Revision kan vi tilbyde dig en online revisor. Du får mulighed for, at komme i kontakt med os online. Vi tilbyder online revision, hvor vi har til formål at give dig en personlig oplevelse, og tæt dialog om hele dit årsregnskab, økonomi, moms, skat m.m.

Er det ikke lige en revisor du har behov for men en bogholder, tilbyder vi også en online bogholder. Vi guider dig igennem det hele, og sørger for kvalitetsservice samt en tilfredsstillende oplevelse efter endt arbejde.

Hvorfor skal du have en online revisor

Hvis du vælger en online revisor, opnår du rigtig mange fordele. Det gør du, på baggrund af at du først og fremmest kan slippe for, at køre ud til eksempelvis kontoret som din revisor befinder sig i. Du kan gøre det mens du er hjemme, og på den måde spare du tiden, så du kan bruge det på noget andet. Vi har en god metode til at fortælle om dit regnskab, på en måde som gør, at du forstår helt præcis, hvad det er vi taler om. 

Er du interesseret i at få professionel hjælp? Så bør du vælge OB Revision. Vi garanterer dig, at du vil blive yderst tilfreds med vores arbejde. Med vores online revision gør vi det nemt og hurtigt for dig.

Ulemperne ved en online revisor

Ulempen ved at have en online revisor, er at man ikke får en ligeså personlig relation med sin revisor, som man normalt får, når man har  fysiske møder. Dog burde det ikke være et stort problem, da man kan gøre brug af de sociale medier. Dette betyder at du kan afholde møde via fx. Facebook og Skype. Man kan tænde for sit kamera, og få  næsten den sammen oplevelse som hvis man var der fysisk.  Dette bliver aldrig nøjagtigt det samme og det optimale havde været hvis man var fysisk tilstedeværende i samme rum med sin revisor.

Regnskabsprogrammer

Billy

Billy er et dansk regnskabsprogram, og koster 145 kroner om måneden. Det er meget populært, og de er langt fremme med udvidelsesmulighederne i forhold til funktionalitet

E-conomic

Dette program er klassikeren, og det mest avancerede på markedet. Det koster 99 kroner pr. måned, men kan koste ekstra afhængigt af, hvilke avancerede moduler man selv vælger.

Dinero Starter

Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram, men det har til gengæld ikke de samme funktioner som Dinero Pro har. Dinero programmet er et smukt regnskabsprogram, som er enkelt, super og meget brugervenligt.

Dinero Pro

Dinero pro har rigtig mange gode funktioner, og koster derudover 165 kroner pr. måned. Dog har man en 30 dages gratis prøveperiode når man vælger Dinero pro.

Saldi

Regnskabsprogrammet saldi er et traditionelt regnskabssystem. Det unikke ved Saldi er nemlig, at det kan udvides med en kasseløsning. Dette giver en fuld kasseterminal løsning med touch skærm, bonprinter, samt en integration med webshops. Priserne for regnskabsprogrammet Saldi er vidt forskellige, alt afhængigt af antal posteringer og antal brugere. Man kan få priser fra 61 kroner pr. måned. Dog kan man få mulighed for, at have en ubegrænset prøveperiode, men så er det vigtigt, at man har under 300 posteringer.

Simpelt Regnskab

Formålet med dette regnskabsprogram er hovedsageligt at det skal være simpelt og nemt. Simpelt regnskab koster 89 kroner pr. måned, hvor man har adgang til alle funktioner. Første måned er helt gratis og regnskabsprogrammet er uforpligtende og uden binding.

Web-Regnskab

Web-regnskab er også et simpelt regnskabsprogram. Det koster 49 kroner pr. måned, hvilket vil sige, at det er det billigste regnskabsprogram af de ovenstående regnskabsprogrammer. Med Web-regnskab har man 14 dages prøveperiode.

Forskel mellem revision og bogholderi

En bogholder og revisor minder meget om hinanden, da de har en masse ting tilfælles. Det kan godt være lidt svært for nogle mennesker at kende forskellen mellem disse to, idet de beskæftiger sig med mange af de samme opgaver.

En revisor har en relevant uddannelse. Revisoren har til formålet at rådgive, og derudover er deres primære opgave at revidere et regnskab.

En bogholder minder meget om en revisor, men har normalt en kortere uddannelse. De opgaver bogholdere har er følgende; udarbejde det egentlige regnskab, afstemninger, konteringer, kreditor- og debitor kartotek m.m.

Forskellen på en revisor og bogholder er normalvis, at en bogholder står for den daglige og kommende bogføring, imens revisoren har ansvaret for  årsregnskabet og indberetning af skat.

 

Er det lovpligtigt at have en revisor?

Når der er tale om lovpligtigt revision, er det ensbetydende med, at det skal være en statsautoriseret eller registreret revisor, som skal revidere dit regnskab.

Hvornår har man lovpligtig revision? Man har lovpligtig revision, når en virksomhed består af mere end 12 fuldtidsansatte, har mere end 8 millioner danske kroner i omsætning, og derudover har 4 millioner danske kroner i balancesum.

Fravalg af revision

Der findes en del virksomheder, som fravælger revision. Det gør de på baggrund af, at de selv varetager sin revision, eller kender en regnskabskyndig person som klarer alt revisionsarbejdet for dem. Det er jo den billigste løsning, da man sparer en sum penge. Som nævnt tidligere er det desværre ikke alle virksomheder som kan gøre brug af denne løsning, idet det kun gælder virksomheder, som ikke er revisionspligtige.

Kontakt  

For yderligere information, kontakt os via nedenstående kontaktformular. Vi vil besvare dig inden for 48 timer